Programări

Unde mă puteți găsi?

Informații utile pentru programare gratuită la consultație la Dr. Ștefan Busnatu în serviciul public

Acte necesare: trimitere valabilă de la medicul dumneavoastră de familie către cardiologie, cardul de asigurat și actul de identitate.

Locație: Spitalul Clinic de Urgență "Bagdasar-Arseni", situat pe Șoseaua Berceni nr. 12, Sector 4, București, cod poștal 041915.

Programări disponibile: se pot face două programări pe zi din cauza limitării temporale legate de îngrijirea pacienților internați.

Cum să vă programați: sunați în intervalul orar 13:00 - 15:00 la numărul de telefon 021 334 30 25, interior 1027.

ATENȚIE - PROGRAMĂRILE SE FAC DOAR TELEFONIC SAU PRIN PREZENTARE FIZICĂ LA SPITAL. CALENDARUL E DOAR PENTRU VERIFICARE DISPONIBILITATE!

După confirmare: odată ce programarea dumneavoastră este confirmată, intervalul orar alocat va fi rezervat exclusiv pentru dumneavoastră.

Important de știut: 

  • orarul consultațiilor poate suferi modificări în funcție de urgențele care pot apărea în cursul zilei. Pacienții internați au prioritate.
  • pentru urgențe medicale trebuie să vă adresați serviciilor medicale de urgență

Vă mulțumesc pentru înțelegere și cooperare!

Îmi doresc să vă oferim cele mai bune servicii posibile, având grijă de sănătatea dumneavoastră cu cea mai mare atenție și profesionalism.

Calendarul se încarcă...
-
Disponibil
 
-
Rezervat
 
-
Indisponibil
·
 
-
Rezervat parțial

Dacă doriți să vă programați pentru o consultație în sistem privat, trebuie să știți că nu colaborez cu Casa de Asigurări de Sănătate, prin urmare nu aveți nevoie de bilet de trimitere.

Consultațiile în București, se desfășoară la adresa specificată mai jos:

Adresă: Strada Petre Crețu, Nr. 74, Sector 1, București.

Cum să vă programați: pentru a vă face o programare, puteți apela unul dintre următoarele numere de telefon:

  • Fix: 021 569 54 87
  • Mobil: 0732 912 135

Pentru informații suplimentare puteți accesa https://www.nutriscience.ro/clinica-nutritie/consultatii-cardiologie-si-investigatiile-aferente/

TOP